In mijn Pilates lessen staan persoonlijke aandacht en techniek voorop. In een ontspannen sfeer met ruimte voor humor.
Afhankelijk van je doelstelling(en) word je gestimuleerd en gemotiveerd om aan jouw doelen te werken. Zo breng ik je niet alleen fysiek, maar ook mentaal in balans, gericht op een goede techniek zonder zweverigheid.

Ik vind het belangrijk om te weten waarom iemand voor Pilates gekozen heeft, zodat ik de oefeningen hierop kan aanpassen. Vervolgens kan ik je laten begrijpen waar je mee bezig bent en hoe en waar je het effect van een oefening moet voelen. Ik help je om de juiste spieren aan te spannen en waar nodig te corrigeren om zo het optimale uit de training te halen.

De lessen van Sandra zijn altijd prettig. Er wordt goed op je gelet bij de uitvoering van de oefeningen, zodat je veilig het maximale eruit kunt halen. Lukt een oefening niet, dan biedt ze altijd alternatieven, die wel haalbaar zijn. De sfeer is ontspannen en open, waardoor je op je eigen niveau kunt en durft te werken. Door de pilates lessen merk ik dat ik veel sterker ben geworden, met name mijn rugspieren en buikspieren. Ook mijn evenwicht is duidelijk verbeterd. Voorlopig ga ik nog even fijn verder met de lessen.

-Minie-

Pilates geeft ruimte in m’n lijf en in m’n hoofd. Met ‘core stability’ als basis met afwisselende lessen verzorgd door Sandra ….aanrader!

-Saskia-