Personal Training:

Wanneer je kiest voor individuele lessen kun je kiezen voor een training op de mat of op de Reformer en Foot Corrector. Deze lessen worden in Doesburg gegeven en ‘custom made’ op jou afgestemd en duren ongeveer 50 minuten.
Telefonisch bepalen we samen de insteek en jouw doelstellingen, waarmee we tijdens de trainingen aan de slag gaan en welke dag/tijd jou het beste uitkomt.

Duo-training:
Duo-training is eigenlijk een personal mat-training, maar dan met z’n tweeën​. Dus train je liever met je partner, beste vriend, vriendin of favoriete collega? Dan is dit een mooie optie.

Voor vragen en/of informatie neem gerust contact met me op via deze pagina

Sandra is een geweldige pilates instructeur! Ik volg bij haar privélessen. Soms op haar reformer, andere keren komt ze bij mij thuis. Met heel veel precisie, geduld en humor helpt ze mij met het versterken van mijn core. Mijn schouder- en rugklachten zijn afgenomen door de oefeningen die zij mij laat doen. Ik ben sterker geworden en mijn lichaamshouding is verbeterd.
Je merkt aan alles dat Sandra altijd bezig is met leren. Ze heeft ontzettend veel kennis en ervaring met pilates en wat dat doet voor je lichaam. Daarnaast is ze ook ontzettend lief, terwijl ze je toch tegelijkertijd niet de kans geeft om niet je best te doen. Ze stimuleert je om alles te geven en dat vind ik ontzettend fijn.
Elly