Online Personal Training’ via Zoom

Door de corona heb ik veel lessen online gegeven. Dat was in het begin even wennen, maar ik kwam er al gauw achter dat het zeker wel een groot voordeel heeft. Het bevordert o.a. de concentratie, wat enorm belangrijk is tijdens de oefeningen. Ook is het prettig dat je, wanneer je niet naar de livetraining kunt komen, toch online Pilates kunt blijven volgen.

Tijdens de online training via Zoom, krijgt je begeleiding met gerichte ‘cues’ en correcties. Op je eigen mat en in je eigen huis, in jouw vertrouwde omgeving.

Ook wanneer je een live-les door wat voor reden dan ook niet kunt bijwonen, kun je online toch nog meedoen. Je komt dan via de laptop in de zaal en krijgt ook interactief alle aandacht en begeleiding.

Ook voor de online-trainingen kun je kiezen voor privé- of duo lessen.

Sinds maart 2021 heb ik behalve de groepslessen die ik bij je volg ook de stap gezet om online individueel les te nemen vanwege mijn klachten. Wat ben ik blij dat ik deze stap met jou gezet heb. De lessen helpen mij enorm, zowel fysiek als mentaal voel ik me sterker, zekerder worden en verminderen de pijnklachten. Je ondersteuning is echt op maat, je vraagt door, je motiveert mij en je tekeningen zijn weergaloos! Dankjewel voor je superfijne lessen en ik ga door!!!

-Astrid-